Sök

24 maj 07.30, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, misshandel och stöld
22.03: Polispatrull beordras till en livsmedelsbutik i Örebro, i butiken har en man i 35-årsåldern ätit diverse varor samt försökt att lämna butiken med varor utan att betala. Mannen envars gripen av personal, i samband med detta blir mannen våldsam. Skadeläge på målsäganden är oklart.

Örebro, stöld
22:44: En 25-årig man misstänks för ringa stöld efter att ha stulit varor i en livsmedelsbutik och sedan passerat sista betalningsmöjlighet utan att betala för varorna. Ärendet hanteras enligt SLF, snabbare lagföring.

Karlskoga, rattfylleri under påverkan av narkotika
23.00: En kvinna i 30-årsåldern misstänks för att ha kört bil under påverkat tillstånd. Kvinnan misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller. Femton viltolyckor har inrapporterats, inga personskador har uppstått i samband med dessa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.