Sök

25 maj 08.05, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.26 Misshandel, Ånge:
Polispatrull beordras till centrala Ånge där en man uppges ha slagit en annan man. De båda inblandade ska vara bekanta med varandra. Patrullen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

01.37 Rattfylleri, Sollefteå:
Bilförare i Sollefteå stoppas av en medborgare efter att ha kört vingligt och på fel sida av vägen i Sollefteå. Polispatrull beordras till platsen och föraren får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

02.03 Rattfylleri, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till Domsjö där en personbil körts av vägen. Föraren, som lämnat olycksplatsen, lokaliseras och då det uppstår misstanke om rattfylleri får föraren följa med för provtagning.

En anmälan gällande grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycksplats upprättas.

Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckan.

03.26 Viltolycka, Sundsvall:
Olycka med personbil och rådjur på E4, Skönsberg. Inga personskador rapporteras.

04.07 Brand, Sundsvall:
Larm om brand i fasaden på en villa på Haga i Sundsvall. Det uppges även ha brunnit på en veranda. Ingen person uppges ha skadats. Branden ska utredas och platsen spärras av för teknisk undersökning.

04.37 Stöld, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Ljustadalen där två crossmotorcyklar och en cykel uppges ha stulits under natten. Vissa spår säkras på platsen och en anmälan upprättas.

Övrigt:
Två personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.