Sök

27 maj 07.40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Hedemora, grovt brott
23.34: Beordras polisen till en adress i Hedemora. En person är på platsen skadad och avförd till sjukvården. Platsen är avspärrad och förundersökning pågår. I nuläget ges inga vidare kommentarer i ärendet.

Falun, misshandel
23.56: Det uppstår slagsmål på en krog i centrala Falun. Två i personalen blir uppsatta som målsägande i en anmälan misstänkt misshandel. Förundersökning pågår, ingen misstänkt är frihetsberövad. Ingen av målsäganden har sökt sjukvård.

Falun, brott mot knivlagen
01.19: Polispatrull utför kontroll av en pojke i tonåren. Polispatrull upprättar anmälan misstänkt brott mot knivlagen, föremålet tas i beslag för att bifogas utredningen och vårdnadshavare kommer till platsen och hämtar pojken.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet. Sex viltolyckor har inrapporterats, inga personskador har uppstått i samband med dessa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.