Sök

27 maj 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Torsby, skadegörelse
00.26: Det brinner i två fordon i Torsbycentrum. Polispatrull som beordras och utför utredningsåtgärder upprättar anmälan misstänkt skadegörelse genom brand. Ingen person är frihetsberövad eller misstänkt i ärendet.

Karlstad, häleri
02.47: En kvinna i 25-årsåldern kontrolleras på Norrstrand i Karlstad. Kvinna har en cykel som är annan person avhänd. Cykeln tas i beslag och anmälan misstänkt häleri upprättas.

Karlstads, olaga intrång
04.50: Ett larm ljuder tillhörande en maskinhall på Rud. En man 55-årsåldern anträffas i närområdet och kontroll utförs. Mannen har misstänkta brytverktyg på sig, dessa förverkas och mannen misstänks ha varit inne i lokalen. Inget verkar vid initiala överblick vara stulet. Anmälan misstänkt olaga intrång upprättas.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet. Nio viltolyckor har inrapporterats, inga personskador har uppstått i samband med dessa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.