Sök
Uppdaterad 27 maj 09.13

27 maj 07.57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Misshandel i Huskvarna

Strax efter midnatt får polisen vetskap om en misshandel som ska ha ägt rum i Huskvarna under natten. På en adress ska en man slagit en kvinna i ansiktet. Polis kommer till platsen där det då är ett lugnt läge. Man anträffar en man som sedan grips misstänkt för misshandel. Den drabbade kvinnan ska ej behövt uppsöka sjukvård till följd av händelsen.

Trafikolycka på riksväg 40

06:22 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat i höjd med Hjältevad på riksväg 40. Det är två personbilar som kolliderat med varandra. Ingen person ska ha kommit till allvarlig skada i samband med olyckan. Till en början var vägen delvis blockerad, men de båda bilarna har flyttats och står ej trafikfarligt. Blåljusperson har sedan kunnat lämna platsen.

Uppdatering 09:00: En person misstänks för att ej ha iakttagit stopplikt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.