Sök

28 maj 07.22, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Falun

00.17: En singelolycka inträffar på E16 i Slätta där en personbil åkt av vägen och kört in i någon form av elhus. Personerna i bilen uppges ha klarat sig bra efter olyckan. Det upprättas en anmälan om vårdslöshet i trafik.

01.41: Vid Lasarettsområdet kontrolleras en man i 50-årsåldern som kör runt i en bil. Mannen blir misstänkt för olovlig körning.

Avesta

02.33: I centrala Avesta kontrolleras en man i 20-årsåldern och en person i övre tonåren. De blir båda misstänkta för narkotikabrott eget bruk och får följa med för provtagning. En analys av det får visa om de haft något olagligt i kroppen.

Borlänge

22.20: Polisen kallas till en restaurang med anledning av att en person som dröjt sig kvar efter stängning därefter sprungit ut från platsen med växel från kassan. Det skrivs en anmälan om stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.