Sök

29 maj 07.15, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.09: I Varberga stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning. En passagerare i samma ålder blir misstänkt för narkotikabrott innehav.

23.35: Polisen kallas till Almby med anledning av en misstänkt misshandel. En man ska ha slagit en man i 20-årsåldern utomhus men den misstänkta mannen har inte kunnat anträffas. Det skrivs en anmälan om misshandel.

00.26: Det inträffar en trafikolycka i Varberga där ett fordon kört in i ett annat. En kvinna ska ha fått skador i ansiktet och fick följa med till sjukhuset för kontroll. En man i 45-årsåldern blir misstänkt för vårdslöshet i trafik.

01.03: En man i 20-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse efter att han ska ha slagit sönder en spegel inne på en nattklubb i centrala Örebro.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.