Sök

03 maj 07.55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Lägenhetsbrand i Åtvidaberg

Strax efter klockan 23:00 larmar SOS om en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Åtvidaberg. Exakt hur branden startat är för närvarande oklart, men ingen person ska ha kommit till allvarlig skada i samband med händelsen. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

Misshandel i Linköping

23:11 inkommer information till polisen gällande en misshandel som ska ha ägt rum i Tornby i Linköping. En person ska i samband med någon form av dispyt blivit slagen och sparkad av en annan. Efter händelsen ska samtliga inblandade lämnat platsen. Ingen ska ha kommit till allvarlig skada. Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel. Ingen har gripits efter händelsen.

Skadegörelse i Mjölby

Runt 05:30 får polisen vetskap om att någon ska ha krossat en ruta till en bil i centrala Mjölby. Polisen kommer ut till platsen där detta inträffat och kan efter en stund misstänkta en man för brottet. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat många ärenden kopplade till viltolyckor samt gjort diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.