Sök

30 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:06 Skövde, rattfylleri: Polisen får samtal om att en person som misstänks vara drogpåverkad setts köra iväg med en bil på riksväg 26. Fler personer ska finnas i bilen och de ska ha stannat på en bensinstation och stulit blommor. Larm om bilen går ut, men den syns inte till.

00:39 Ale, stöld: I ett industriområde i Skepplanda ser väktare två personer som slangar diesel från ett fordon. Gärningsmännen springer därefter mot ett skogsområde med dunkar i händerna. Patruller kommer till platsen och söker efter männen, även hundpatrull deltar i sökandet. Flera dunkar med diesel hittas i området och flertalet lastbilar har tanklocken avskruvade. En bil stoppas med en man i 25-årsåldern, som grips men släpps efter förhör. Han är dock fortfarande misstänkt för stöld.

02:10 Göteborg, bråk: Två gäng bråkar utanför en krog i Vasastaden. Totalt ska det röra sig om mellan 12 och 14 personer. De puttar på varandra och tjafsar, enligt uppgiftslämnaren. Patrull kommer till platsen och fyra män i 20-25-årsåldern avvisas. En femte man avlägsnas eftersom han misstänks för att ha bråkat på stan vid flera tillfällen den senaste tiden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.