Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Ring alternativt telefonnummer 010 56 46 400. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

31 maj 07.50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En lugn natt i Jönköpings län.

Polisen har hanterat ett 50-tal ärenden i Jönköpings län mellan klockan 22 och 07. Inga grova våldsbrott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

06:10 En person som kommer till sitt arbete vid ett företag i ett industriområde i Eksjö upptäcker att någon eller några gärningspersoner gjort inbrott i lokalen under natten.

Polis larmas till platsen och kan konstatera att ett fönster är uppbrutet. Det är oklart vad som tillgripits. Två personbilar som stått parkerade på gården misstänks också vara stulna. Delav av butiken har spärrats av och en brottsplatsundersökning kommer att göras under dagen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.