Sök

04 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:51 Mellerud, brand: Förbipasserande larmar om en brand i en ladugård på Smedjegatan. Räddningstjänst och polis kommer till platsen, men det visar sig vara en kontrollerad brand i trädgården och räddningstjänst och polis lämnar utan åtgärd.

23:42 Göteborg, brand: En husvagn brinner på Ringön. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen. Ingen finns kvar inne i husvagnen. Branden släcks och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen misstänkt för branden. 

00:45 Vänersborg, rattfylleri: En berusad man försöker köra iväg i en bil från Kungsgatan. Ordningsvakt har stoppat mannen som kört på ett antal soptunnor utanför en restaurang. Mannen, som är i 35-årsåldern, tas med för provtagning och omhändertas därefter för fylleri. Han misstänks för rattfylleri samt olovlig körning.

01:18 Göteborg, brand: Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en lägenhet i Sannegården där det är en fullt utvecklad brand i en lägenhet. En man i 80-årsåldern förs till sjukhus med rökskador. Han är vid medvetande. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

02:30 Göteborg, dödsfall: En avliden man i 70-årsåldern hittas utomhus i Majorna av en förbipasserande. En förundersökning om mord inleds, men efter att teknikerna varit på plats konstateras att en olycka ligger bakom dödsfallet. Anhöriga är underrättade.    

04:09 Vara, brand: Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en adress i Vara där en villa brinner. Tre personer har befunnit sig inomhus, men har tagit sig ut ur huset oskadda. En anmälan om brand utan misstanke om brott upprättas. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.