Sök

Just nu är det störningar när du ringer till polisens växel på 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår.

04 maj 08.12, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Filipstad

22.19: En personbil stoppas för kontroll och föraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning då han saknar körkort.

Kristinehamn

23.07: Polisen kallas till resecentrum för att kontrollera en man i 25-årsåldern. Han blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

22.34: I Norra Kroppkärr genomfördes en hastighetskontroll och tre förare fick ordningsböter efter att ha kört för fort.

Under fredagsnatten har patrullerna genomfört flera person- samt fordonskontroller samt fått åka på flera ärenden som inte resulterat i någon brottsanmälan. Det har kommit in samtal om högt spelande musik från flera platser i länet och fem ungdomar har överlämnats till vårdnadshavare med anledning av att de varit berusade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.