Sök

05 maj 07.34, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Mora

05.54: I samband med en trafikkontroll i centrala Mora blåser en förare, en man i 55-årsåldern, positivt och blir misstänkt för rattfylleri. Mannens körkort samt nycklar blir omhändertaget.

Ludvika

03.00: I samband med krogstängning ska det ha uppstått bråk vid en nattklubb. En man i 20-årsåldern och en man i övre tonåren blir båda anmälda för misshandel mot varandra. Den yngre mannen blir också misstänkt för olaga hot.

Under natten har patrullerna även genomfört flera person- samt fordonskontroller och fått åka på bland annat ett lägenhetsbråk som inte resulterade i någon brottsanmälan. Det har också kommit in flera samtal om högt spelande musik från fordon, främst ifrån Rättvik men även från andra orter. Några personer har också blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.