Sök

05 maj 07.35, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

02.07: En man i 50-årsåldern blir misstänkt för sexuellt ofredande vid en nattklubb i centrala Örebro. Två kvinnor i 25-årsåldern står som målsägare. Mannen blir avlägsnad från platsen.

02.58: På norr i Örebro blir en kvinna i 20-årsåldern misstänkt för förgripelse mot tjänsteman efter att ha spottat i ansiktet på en patrull.

Degerfors

22.03: Polisen larmades under lördagskvällen till en dansbana i Degerfors med anledning av att det hade börjat brinna på platsen. Dansbanan var helt övertänd och gick inte att rädda. Det har upprättats en anmälan om grov skadegörelse genom brand. 

Kumla

00.47: Ett fordon stoppas för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Under natten har det även genomförts flera person- samt fordonskontroller samt kommit in samtal om högt spelande musik från fordon på olika platser i länet. Några personer har också blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.