Sök

06 maj 07.03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.20 Göteborg, allmänfarlig ödeläggelse: Polisen rycker ut med en större resurs till Sten Sturegatan efter att flera samtal inkommit om en kraftig detonation på adressen. På plats konstateras materiella skador vid entrén till en restaurang samt på parkerade fordon på gatan utanför. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Under natten har polisen bland annat genomfört en teknisk undersökning på platsen, knackat dörr i området och hört vittnen. En förundersökning gällande grov allmänfarlig ödeläggelse har inletts. Ingen person gripen i ärendet för närvarande.


01:35 Strömstad, stöld genom inbrott: En kvinna ringer polisen och uppger att två okända personer tagit sig in i ett förråd och tillgripit en elcykel. Under tiden som larmoperatören talar med målsägande, lastar gärningspersonerna cykeln på en släpkärra och kör från adressen. En patrull har varit på plats och hört målsägande samt upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Cykeltjuvarna har inte påträffats.


03:03 Göteborg, misshandel: Polisen får samtal från en taxichaufför i 30-årsåldern som uppger att han blivit misshandlad av minst två kunder. Gärningspersonerna ska bland annat ha slagit taxichauffören i bröstet. Polis har varit på plats och hört målsägande samt sökt i närområdet efter gärningspersonerna, men utan att påträffa någon misstänkt. En anmälan om misshandel har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.