Sök

Just nu är det störningar när du ringer till polisens växel på 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår.

Uppdaterad 06 maj 10.46

06 maj 09.40, Trafikolycka, Hallsberg

Polisen är på väg till en trafikolycka på E20 Björklunda.

Det ska vara en personbil och lastbil inblandade i olyckan och bilen uppges stå i vägrenen. Samtliga personer ska vara ute ur bilarna och trafiken kommer förbi via det vänstra körfältet.

Trafikanter uppmanas att ta det försiktigt vid platsen så att personal får arbeta i en trygg miljö och så att det inte uppstår några följdolyckor.

Ambulans och räddningstjänst är på plats.

Uppdatering 10.20: Polis är också på plats vid olyckan och föraren i personbilen kommer följa med ambulans för kontroll.

Uppdatering 10.45: Lastbilen har kunnat köra vidare från platsen och personbilen ska inte längre stå trafikfarligt men kommer behöva bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.