Sök
Uppdaterad 06 maj 22.25

06 maj 18.22, Mord/dråp, Stockholm

En person träffas vid skottlossning på Södermalm.

Polisen larmas om att en skottlossning ägt rum på Allhelgonagatan på Södermalm. På platsen har en man träffats och livräddande åtgärder sätts in.
Polisinsatsen är mycket stor och brottplatsen är avspärrad. Flera personer tros ha blivit vittnen till händelsen och förutom att jaga en eller flera gärningsmän pågår informationsinhämtning om händelsen på brottsplatsen. 

Uppdatering kl 22:22
Mannen som träffades av skott på Allhelgonagatan dog på platsen och polisen har därför inlett en förundersökning om mord. Han var i 40-årsåldern och anhöriga har underrättats om att mannen dött.
Polisen har också gripit en person för inblandning i brottet, men kan i nuläget inte kommentera några andra omständigheter kring den personen.
Vid brottet avlossades ett flertal skott och bland annat har bilar på gatan träffats. Dessa tas därför i beslag för teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.