Sök

07 maj 06.52, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa arbete i länet

Brand, Karlskoga
23.48. Allmänhet ringer in med anledning av att ett okänt föremål brann på en parkering i anslutning till en livsmedelsbutik. Patrull åker ut till platsen för kontroll. Inringaren lyckas själv släcka branden och även dra bort andra föremål så att det inte fanns någon spridningsrisk. Patrullen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet då det är oklart varför branden startade. Det finns ingen misstänkt.

Försök till stöld genom inbrott, Örebro
22.42. En patrull beordras till en adress på Norr med anledning av att allmänhet sett en uppbruten dörr i lägenhetshuset.Patrullen sökte igenom fastigheten utan att anträffa någon person och har därefter hållit vittnesförhör. En anmälan om försök till stöld genom inbrott har upprättats.

Stöld genom inbrott, Örebro
23.32. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats efter att inbrottslarmet gått inne på en butik i Odensbacken. När patrullen anlände till platsen kunde man konstatera att en fönsterruta var krossad. I nuläget finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.