Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

07 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.05 Rån, Storgatan, Ulricehamn. En man i 20-årsåldern har blivit rånad av flera personer. Troligen har någon form av tillhygge använts och mannen har fått skador i huvudet. Han avförs med ambulans till sjukhus.  Inga gärningspersoner är gripna och polispatrullen skriver anmälan på rån.

05.21 Olaga intrång, Nygårdsvägen, Partille. En person har observerats inne på en byggarbetsplats och har cyklat därifrån med eventuellt stöldgods. Polispatrull och väkktare söker av området utan resultat. Anmälan skrivs på olaga intrång.

05.27 Misshandel, Järntorget, Göteborg. En man stoppar en polisbil och berättar att han och en kamrat blivit misshandlade av okända gärningspersoner. Polispatrullen säkrar en film från platsen och skriver en anmälan. Ingen gärningsperson gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.