Sök
Uppdaterad 07 maj 12.57

07 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02.06, Mordförsök, Kornhills Södergränd, Halmstad. En man blir beskjuten i sin bil. Han får en mindre skada i samband med beskjutningen och behöver inte uppsöka skjukvård. Gärningspersonerna lämnar platsen och genom spanningsarbete under natten så kan tre personer gripas som skäligen misstänkta för försök till mord, den lägre misstankegraden. Platsen är avspärrad och polisens brottsplatsundersökare undersöker just nu platsen och fordonet.

12.50 Uppdatering: Kriminalteknikerna är klara på platsen och avspärrningarna har hävts. Polisens och kommunens samordnade resurser för det trygghetsskapande arbetet var igång redan tidigt under morgonen. Under dagen och kvällen finns både polisen och kommunen i området. Flera utredningsåtgärder pågår, bland annat knackar polisen dörr. Den som har sett eller hört något kan kontakta polisen på 114 14 eller ta kontakt med poliserna som finns på plats i området. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.