Sök
Uppdaterad 07 maj 14.44

07 maj 13.08, Bråk, Göteborg

Personal på Angeredsgymnasiet kontaktar polis eftersom det uppstått bråk på skolan.

Enligt uppgift har bråket börjat inne på skolan men har därefter flyttat sig utanför skolan. Det skall vara 30-40 st personer som varit inblandade i bråket, och det var både elever och obehöriga på skolan som bråkade. Det har varit en hetsig stämning men det har nu lugnat ned sig. Efter cirka 25 minuter uppgav polispatruller på plats att det var åter lugnt på skolan. Det finns inga uppgifter om att någon skadats i samband med bråket. Polispatrullerna har tagit uppgifter och har sökt av i området efter personer som varit inblandade. Ärendet kommer fortsatt utredas av lokalpolisområde Nordost för att ta reda på vad som hänt och om något brott har begåtts.

Uppdatering klockan 14.44: Enligt uppgift till polisen har två personer varit inblandade i fysiskt handgemäng. En eventuell målsägande har identifierats, en yngling i övre tonåren, och en  anmälan gällande misshandel har upprättats. Ingen misstänkt påträffad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.