Sök

08 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02:38 Borås, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Hedvigsborgsgatan. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

01:18 Göteborg. Knivlagen
Vi får larm om en man som går runt med en kniv vid Hjalmar Brantingsplatsen. Mannen går på en spårvagn mot Vågmästareplatsen. En patrull kommer till platsen. Mannen omhändertas för kontroll misstänkt för narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen.

00:25 Lidköping, narkotikabrott
En man vinglar fram och tillbaka på Härenevägen. En patrull omhändertar mannen för kontroll misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

00:19 Borås, mordbrand
Vi får larm via SOS om en brand på Johannelundsgatan. Räddningstjänst och åker till platsen. Det ska enligt uppgift ha brunnit i trapphuset. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov. En anmälan om mordbrand är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.