Sök

08 maj 07.23, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.20: En person i västra Örebro ringer in med anledning av att denne upptäckt skador på ett fönster som för att ta sig in i bostaden. Det skrivs en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

00.33: Polisen kallas till en adress i södra Örebro med anledning av att man noterat hur några personer rört sig vid fordon med dunkar. På plats kan polisen ta två dunkar diesel i beslag och en man i 20-årsåldern och en man i övre tonåren blir misstänkta för stöld av drivmedel.

00.44: Det inträffar en kraftig brand i en lada i Vintrosa. Ingen person eller djur uppges ha kommit till skada men ladan ska ha blivit totalförstörd. Händelsen rubriceras som mordbrand men det finns ingen misstänkt. Platsen ska spärras av och det ska genomföras en teknisk undersökning när det är möjligt.

Nora

00.17: I samband med att en man i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Nora blir han misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.