Sök

09 maj 07.35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Misshandel, Karlstad

22.22. En man i övre tonåren kontrolleras i Haga och omhändertas därefter enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han blir även misstänkt för misshandel då han angripit en annan man med knytnävar så att blodvite uppstod. Mannen ska därutöver ha sparkat sönder en fönsterruta till en bostad.

Misshandel, Karlstad
22.29. Flera inringare larmar om ett bråk intill Stora torget i Karlstad då ett flertal individer hamnat i konflikt med varandra, både fysiskt och verbalt. En man i 25-årsåldern omhändertogs enligt LOB och blev misstänkt för misshandel tillsammans med en man i 20-årsåldern. Målsägande är två män i 20-årsåldern samt ännu en man i 25-årsåldern.

Narkotikabrott, Filipstad
00.42. En man i 25-årsåldern kontrolleras i centrum varvid en mindre mängd narkotika anträffas i hans ägo. Mannen blir misstänkt för narkotikabrott innehav. Ärendet hanteras enligt SLF, Snabbare lagföring.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.