Sök

09 maj 07.36, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Rattfylleri, Örebro
22.11. En man i 25-årsåldern stoppades vid Vivallaringen i samband med att han framförde sitt fordon. Mannen upplevdes påverkad av narkotika varvid beslut om kroppsbesiktning togs. Mannen är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Rattfylleri, Örebro
22.27. Ett förföljande inleds då en mopedist vägrat att stanna i samband med en kontroll i Vivalla. Föraren valde tämligen omgående att stanna mopeden och lämnade i stället till fots, men kunde stoppas och kontrolleras av patrullen. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt för att ej ha stannat på polismans tecken.

Fotboll, Örebro
22.49. Larm inkommer om bråk i en bostad i Varberga och patrull beordras ut till platsen. Vid framkomst visar det sig att den aktuella familjen bevakat en fotbollsmatch och i samband med den blivit högljudda då resultatet inte gick deras väg.

Trafikolycka, Örebro
00.29. En bilist krockar med ett träd på Studievägen i Sörbyängen varvid resurser beordras ut till platsen. Bilisten, en man i 60-årsåldern, uppger att han råkat somna bakom ratten och en anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas. Patrullen körde sedan en frivillig transport hem. Inga personskador rapporterade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.