Sök
Stäng Meny

10 mars 07.23, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Trafikolycka, Gagnef kl. 22.33

En bilist har kört av vägen och in i en stolpe i höjd med Bäsna. Innan polisen kommer till platsen har föraren kört därifrån men patrullen har fått tag i ägaren till bilen. Ägaren av bilen, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för olovligt avvikande från trafikolycksplats.

Misshandel, Hedemora kl. 01.47

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en man i 30-årsåldern i anslutning till en restaurang i centrum. Den misstänkta mannen blev dessutom omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Det finns ingen information vad gäller skador på den utsatta mannen.

Misshandel, Malung-Sälen kl. 02.07

En man i 20-årsåldern har blivit misshandlad av en för honom okänd man i anslutning till en restaurang i Lindvallen. Det finns ingen information vad gäller skador på den utsatta mannen.

Misshandel, Ludvika kl. 02.54

Två män, båda i 35-årsåldern, har slagits med varandra i anslutning till en restaurang i centrum. Det blir anmälan och motanmälan gällande dessa. Minst en av dem är även misstänkt för misshandel mot en man i 20-årsåldern. En person blev körd till sjukhus för kontroll.

Misshandel, Mora kl. 03.27

En man i 40-årsåldern uppger att en annan man har misshandlat och hotat honom, utomhus, i Noret. De båda känner till varandra men anledningen till händelsen är i nuläget oklar. Den utsatta ska inte ha fått några allvarliga fysiska skador. Ingen person är frihetsberövad.

Utöver detta har vi kontrollerat 21 personer eller fordon, hanterat fyra trafikbrott, omhändertagit fyra personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer och  hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.