Sök
Stäng Meny

10 mars 07.26, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Lindesberg kl. 23.33

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil, i centrum, under påverkan av narkotika. Mannen är i nuläget misstänkt för rattfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Brand, Örebro kl. 02.35

Det har brunnit i en bostad i Oxhagen. Branden har eventuellt startat på balkongen för att sedan sprida sig. En man är förd till sjukhus för kontroll efter att ha andats in rök. Eventuellt har branden startat i samband med matlagning och patrullen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Misshandel, Örebro kl. 03.41

Två personer, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern, är både misstänkta och målsägande gällande en misshandel som har skett utomhus vid Bromsplan. De båda känner varandra. Det finns ingen information gällande skador och ingen person är frihetsberövad. 

Utöver detta har vi kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat fyra trafikbrott, omhändertagit två personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat fem ärenden gällande psykisk ohälsa  och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.