Sök
Stäng Meny

10 mars 07.54, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

00:22, Ånge

Polisen stoppar en A-traktor. Föraren, en tonårsflicka, misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas. Polisen kontaktar flickans vårdnadshavare och dokumenterar avvikelser på A-traktorn.

00:41, Sundsvall

Polisen larmas om en A-traktor som ska köra i hög hastighet. Polisen åker ut och påträffar fordonet. Föraren, en tonårspojke, misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas. Polisen omhändertar pojkens körkort och tar A-traktorn i beslag. Man kontaktar pojkens vårdnadshavare.

03:42, Örnsköldsvik

Polisen kontaktas av allmänhet som har hört en ruta krossas i ett flerfamiljshus. Polisen åker till adressen. Där ser man att en av lägenheterna har en trasig fönsterruta. Ingen gärningsperson finns på platsen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

05:02, Sundsvall

Polisen larmas om att en man och en kvinna ska bråka utomhus. Polisen åker till platsen och påträffar mannen och kvinnan. Båda är i 30-årsåldern och de känner varandra sedan tidigare. Mannen grips, misstänkt för misshandel av kvinnan. Anmälan gällande misshandel upprättas.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.