Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 11 mars 12.30

11 mars 11.01, Trafikolycka, Stenungsund

Flera bilar i kollision på länsväg 160, Stenungsund.

Enligt SOS så har fyra bilar kolliderat på länsväg 160, Norum. Enligt SOS kan flera personer vara skadade, oklar omfattning. En ambulanshelikopter har tillkallats. Polis och räddningstjänst har larmats till platsen. Vägen uppges vara delvis blockerad. 

Kl 11.14: Polis på plats. En person ska ha avförts med hjälp av helikopter till Sahlgrenska sjukhuset, oklar skadebild. Två bilar kommer att tas i beslag. Bärgare beställd. Ytterligare två personer har avförts med hjälp av ambulans till Kungälvs sjukhus, oklar skadebild. Ännu oklart om någon kan misstänkas för brott, ingen information för tillfället om hur olyckan gått till. 

Totalt fyra bilar och troligen sex personer involverade. Utredningen får visa hur olyckan gått till. Trafiken släpps på växelvis efter kl 12.00. Förundersökning inleds med rubricering vårdslöshet i trafik. Läget för den person som avförts till Sahlgrenska ska enligt sjukhuset vara stabilt.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.