Sök

12 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23:33, grov stöld, Göteborg: Polisen larmas om ett inbrottsförsök i en elektronikbutik i Sisjön. Gärningspersonerna, som inte längre är på plats, har enligt uppgift sågat upp en ståljalusi och därefter använt en slägga för att försöka slå sig in i ett utrymme där telefoner förvaras. Väktare och personal är på plats och går igenom butiken för att se om något stulits. En patrull åker till adressen och inhämtar information samt säkrar en övervakningsfilm. En anmälan gällande grov stöld upprättas. Det är oklart vad som har tillgripits.


04:20, mordbrand, Göteborg: SOS larmas om en brand i en industrilokal på Grönsaksgatan, Partihallarna. Byggnaden brinner initialt med öppna lågor, rökutvecklingen beskrivs som kraftig. Det finns inga uppgifter om att någon person befunnit sig i lokalen när branden utbröt. Polis åker till platsen för att dirigera trafiken och säkerställa att räddningstjänsten kan arbeta ostört. Brandorsaken är inte fastställd och en förundersökning gällande mordbrand har inletts. När räddningstjänsten har jobbat klart på platsen kommer polisen upprätta avspärrningar och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.