Sök
Stäng Meny

12 mars 07.20, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i polisområde Örebro

Lindesbergs, rattfylleri
23.27: En mopedist kontrolleras varpå misstanke om att föraren är narkotikapåverkad. Misstänkt är en man i 35-årsåldern, denne medtas för provtagning. Analys får utvisa om mannen haft någon olaglig substans i kroppen. Misstankar gäller rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Örebro, rattfylleri
00.21: En bilist kontrolleras i Örebro, föraren påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om att medta misstänkt som är en man i 30-årsåldern för provtagning fattas. Analys får utvisa resultat av provtagning. Misstankar gäller rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Örebro, skadegörelse
00.27: Polispatrull upprättar anmälan skadegörelse efter att de beordrats till en adress där ett fönster är krossat. Anledning till att skadegörelsen är okänd.

I övrigt har inga grövre brott har kommit till polisens kännedom, patrull har genomfört rutinärende så som kontroll fordon samt personer. Det har inträffat flertalet viltolyckor utan inrapporterade personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.