Sök
Uppdaterad 12 mars 13.41

12 mars 10.02, Trafikolycka, Örebro

En kollision har inträffat i korsningen Rudbecksgatan/ Östra Bangatan i Örebro

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till Rudbecksgatan/ Östra Bangatan i Örebro då det inträffat en krock mellan flera fordon. Polispatruller är också beordrade till plasten.

Initiala uppgifter gör gällande att det handlar om en sidokollision, det är tre fordon inblandade och upp till fem personer drabbade. Skadeläge är okänt. 

Trafiken kommer var påverkad med anledning den inträffade kollisionen, övriga trafikanter ombeds sänka hastigheten och iaktta försiktighet då det kommer befinna sig räddningspersonal samt polis i korsningen.

Uppdatering kl. 10.26:

Bärgare är beställd till olycksplatsen, flera fordon behöver flyttas. En person är avförd till sjukvården, skadeläget är fortsatt okänt. Trafikintensiteten är mycket hög och ansträngd, om möjligt välj annan väg. 

Uppdaterad kl. 13.40: 

Förundersökning är inledd med rubruicering vårdslöshet i traik, ingen person är delgiven misstanke. Två personer blev avförda till sjukvården och samtliga tre fordon blev bärgade från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.