Sök
Stäng Meny

13 mars 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

04.04 Falkenberg, grov vårdslöshet i trafik
I centrala Falkenberg är det en bilist som vägrar att stanna på polismans tecken och polisen inleder ett förföljande. I bilen färdas tre personer och förföljandet går ut mot E6 och söderut. Föraren gör sig skyldig till flera brott under förföljandet som slutar med ett plåtstopp vid avfarten Halmstad norra. Inga personskador.
Alla tre i bilen är yngre män i 20-årsåldern och föraren är misstänkt för försök till blåljussabotage, försök till grov misshandel, drograttfylleri, grovvårdslöshet i trafik och olovlig körning. De två passagerarna är misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

06.52 Kungsbacka, trafikolycka
I korsningen Vallgatan - Västergatan kolliderar en cyklist och en bilist. Polis är på väg till platsen. Den kvinnliga cyklisten uppger på plats att hon lagt sig ner på marken för att undvika att kollidera med bilisten. I samband med att hon lägger sig på marken slår hon i näsan i marken. Ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.