Sök
Stäng Meny

13 mars 07.14, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i polisområde Örebro

Lekebergs kommun, Lv 538 Kräcklinge
22.57: Trafikolycka, singel. Fem personer drabbade, samtliga avförda till sjukvården. En förundersökning gällande vårdslöshet i trafik är upprättad och inledd.

Örebro, stöld
23.17: En anmälare tillika målsäganden kontaktar polisen då dennes cykel nyligen blivit stulen. Cykeln är anträffad men nu låst med ett kraftigt lås. Polis samt räddningstjänst till platsen för att avlägsna låset och för att utreda ägandeförhållanden av cykeln. Cykeln återlämnad till rättmätig ägare, att så var möjlig var då tillgreppet genomförts i nutid och då återlämnas godset, enligt juridiken, på färsk gärning.

Natten har vidare förflutit utan att några grövre brott kommit till polisens kännedom i Po Örebro. Patruller har ägnat tiden till kontroll av ett större antal fordon samt personer. Det har inträffat ett fåtal viltolyckor, inga personskador har inrapporterats i samband med dessa. Det har även hanterats ärende med psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.