Sök
Stäng Meny

14 mars 07.05, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Stöld/inbrott, Borlänge kl. 23.14

En eller flera okända personer har krossat en ruta till en dörr på en skola i centrum. Polisen har varit på plats men det är oklart om något har blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott blir skriven.

Rattfylleri, Avesta kl. 00.26

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika i Krylbo. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Skadegörelse, Falun kl. 03.31

En man är misstänkt för skadegörelse mot ett boende i centrum efter att han har slagit sönder en ruta. Mannen, som är i 60-årsåldern, saknar bostad och blev körd till sjukhus eftersom att han var nerkyld.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.