Sök
Stäng Meny

14 mars 15.31, Övrigt, Gnosjö

Polisen söker tips efter dödsfallet i Gnosjö

Måndagen den 13 november 2023 påträffas en 74-årig kvinna avliden i ett skogsområde/strövområde intill området Åviken/Töllstorp i samhället Gnosjö i Jönköpings län.

Polisen har genomgående arbetat intensivt med ärendet, men ingen person är frihetsberövad.

 

Nu eftersöker man därför ytterligare vittnesuppgifter i samband med händelsen.

 

Dels önskar polisen återigen komma i kontakt med personer som rört sig i området runt

Åvikenskolan/Kvarngatan och i friluftsområdet/gång-cykelväg från Åviken mot Olgas gränd och i terrängen runt områdena Vinkåsen, Bondarp och Töllstorp, i Gnosjö mellan klockan 14:00-18:30 måndagen den 13 november 2023. Gällande platserna ovan eftersöker vi personer som inte redan är hörda av polisen eller som har ytterligare information att lämna.

 

Polisen är även särskilt intresserade av personer med nedan specifikt signalement som polisen vet rört sig i aktuellt område under eftermiddagen/kvällen den 13 november 2023. Dessa vill vi tala med även om man är hörd av polisen sedan tidigare.

Signalement enligt nedan:

- Man i beige jacka och blåa byxor

- Man i isblå jacka och svarta hörlurar

- Kvinna i lång jacka och mössa med logga liknande Agria-märke.

- Man, svartklädd som uppehållit sig intill bron vid vattendraget mellan Åviken och Töllstorp, i samband med att räddningstjänst var på plats.

- Ett par, man och kvinna, som gått i terrängen utmed vattendraget intill gångbanan mellan Åviken och Töllstorp.

 

Polisen är även intresserade av att komma i kontakt med personer som sitter inne på information eller har kännedom om eventuell gärningsperson eller person man känner stark misstanke runt eller annan information angående händelsen.

 

Upplysningar lämnas genom att ringa polisen på 114 14 eller lämna tips på polisen.se 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.