Sök
Stäng Meny

15 mars 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.43 Härryda, trafikbrott
Vid Platåvägen, Mölnlycke stoppas en EPA-traktor med fyra ungdomar i för kontroll, som enligt allmänheten kört för fort. Fordonet tas i beslag för undersökning och föraren misstänks för olovlig körning.

03.08 Göteborg, rån
En man i 30-årsåldern ringer till polisen och uppge att han för 50 minuter sedan blivit rånad av flera maskerade personer vid Heden. De hotade honom verbalt och ville ha hans värdesaker. Oklart i skrivande stund vad han blivit av med. 

04.10 Göteborg, trafikbrott
Vid hinderbanan, Kviberg är det en mopedist som vägrar att stanna på polismans tecken. Ett kortare förföljande påbörjas och efter en kort stund kör mopedisten, en kille i 20-årsåldern omkull och kan gripas. Han klarar sig utan skador och är misstänkt för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik och ej stannat på polismans tecken. Mopeden tas i beslag för undersökning. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.