Sök
Stäng Meny

15 mars 07.47, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Brand, Lesjöfors
00.28. Allmänhet ringer in till SOS Alarm med anledning av att det luktar rök i trapphuset. Vid ankomst framgår det att en man i 35-årsåldern lagat mat på en grill inne i sin bostad då den vanliga spisen var trasig. En anmälan om framkallande av fara har upprättats. Grillen togs i beslag och en husrannsakan genomfördes i bostaden.

Dödsfall, Deje
22.41. En man i 60-årsåldern har avlidit efter att på något sätt ha hamnat under sin bil i samband med arbete. I nuläget finns ingenting som tyder på brott. Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Misshandel, Sunne
22.06. En man i 70-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att ha slagit en kvinna han har en relation med. Patrullen har varit på plats och hållit förhör samt upprättat en anmälan.

Olovlig körning, Munkfors
06.21. En man i 45-årsåldern stoppas och kontrolleras på Stålvägen. Mannen saknar behörighet att framföra aktuellt fordon och en anmälan om olovlig körning upprättas och hanteras enligt SLF, Snabbare lagföring.

Övrig information: Den man i 30-årsåldern som avvek efter en häktningsförhandling i Karlstad på torsdagseftermiddagen är ej anträffad. Arbete pågår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.