Sök
Stäng Meny

15 mars 13.42, Trafikkontroll, Jämtlands län

Ett urval av polisen arbete i trafiken under dagen

09:04 På länsväg 321 vid Hoverberg, Bergs kommun, utfärdades tre ordningsböter och omhändertogs ett körkort på grund av hastighetsöverträdelser.

09:38 Alla som passerade nykterhetskontrollen på Centralgatan i Hammarstrand, Ragunda, var utan anmärkningar.

11:11 På Norra Åsvägen i Lugnvik, Östersund, utfärdades nio ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 60 kilometer i timmen på en 40-sträcka.

11:13, polisen stoppar en A-traktor på Odenskogsvägen, Östra Odensala, Östersund. Föraren, en tonårsflicka, tilldelas böter eftersom hon har använt handhållen elektronisk utrustning under färd. 

11:31, polisen kontrollerar en lätt lastbil på Fagerbacken, Odenskogs industriområde, Östersund. Föraren, en man i 60-årsåldern, tilldelas böter eftersom han har använt handhållen elektronisk utrustning under färd. 

11:33, polisen kontrollerar hastighet på Mariebyvägen, Brunflo, Östersund. Två förare tilldelades böter, högsta uppmätta hastighet var 54 km/h på en 40-sträcka. 

12:30, polisen kontrollerar hastighet på Länsväg 321, Svenstavik, Berg. Tre förare tilldelades böter på grund av hastighetsöverträdelser. 

13:18, polisen stoppar en lätt lastbil. Föraren, en man i 25-årsåldern, tilldelas böter eftersom han har använt handhållen elektronisk utrustning under färd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.