Sök
Stäng Meny

17 mars 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

20:27 Uddevalla, våld/hot mot tjänsteman: En bussförare larmar om att han har blivit attackerad fysiskt av en resenär. Han ska också ha blivit hotad verbalt av mannen. Hoten började när mannen vägrade betala för sin bussbiljett. Hoten eskalerade under färden. Mannen går av bussen och en patrull kan lokalisera honom. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för hot och våld mot tjänsteman.

21:31 Göteborg, rån: En kille i tonåren blev sparkad och slagen av fyra maskerade personer vid en hållplats i Torslanda. De tog sedan hans mobiltelefon och pengar. En av gärningsmännen sa att han hade en kniv, men visade den aldrig. Efter rånet försvann gärningsmännen från platsen. Polis letade i området, dock utan resultat. Inga misstänkta eller gripna i nuläget.

23:39 Göteborg, skadegörelse: Fyra ungdomar i 16-17-årsåldern omhändertas och körs till vårdnadshavare efter att ha slagit sönder en busshållplats vid Mariaplan i Majorna. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.