Sök
Stäng Meny

18 mars 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Husvagnsbrand i Hageby

04:35 larmar SOS om en brand i två husvagnar och en husbil på en parkeringsplats i Hageby i Norrköping. När polis kommer till platsen kan man konstatera att det är kraftig rökutveckling ur fordonen, men branden kan snart släckas av räddningstjänst. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. Ingen är i nuläget misstänkt för brottet, och ingen ska heller blivit skadad. Brandplatsen har spärrats av och polisens tekniker kommer att undersöka vad som skett. 

Två greps i falskskyltad bil

23:33 får polisen in uppgifter om personer i en misstänkt bil i Norrköping. Polis kommer till platsen för en kontroll och kan sedan gripa två personer som uppehållit sig vid det aktuella fordonet. De gripna är en man i 40-årsåldern samt en kvinna i 30-årsåldern. Exakt vad som skett är något oklart. De misstänks för märkesförfalskning, häleri, grov olovlig körning samt försök till grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.