Sök
Stäng Meny

19 mars 07.45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisen i Södermanland har under natten hanterat ett 30-tal ärenden. Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till vår kännedom.

Två anhållna efter insats i Katrineholm
20:30 Polisen har haft ett ärende i Katrineholm. Det handlade om en man som skulle kontrolleras i en lägenhet. Flera olika resurser arbetade tillsammans för att arbetet skulle ske på ett säkert sätt och så blev också utfallet, ingen personskada.

Efter förhör togs beslut om att mannen skulle anhållas. Under husrannsakan framkom också omständigheter som ledde till att ytterligare en man greps på och även han anhölls efter förhör.


Bägge männen, som är i 20-årsåldern, misstänks för grovt vapenbrott och narkotikainnehav.

Rattfyllerist stoppad på Parkenområdet i Eskilstuna

23:34 En patrull gjorde en fordons och förarkontroll i Parkenområdet på Albertina Nyströms väg.
Under kontrollen uppvisade föraren tecken som gjorde att han blev misstänkt för att vara påverkad.
Beslut togs om att mannen , som är i 35-årsåldern, skulle provtas.


Detta resulterade i misstanke om drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.. Det visade sig också att föraren inte hade behörighet att köra bil. Han misstänks därför även för grov olovlig körning
Efter förhör släpptes mannen som får hämta bilnycklarna på stationen då de tillfälligt omhändertogs för att förhindra fortsatt brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.