Sök
Stäng Meny

02 mars 07.39, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.42: På Holmen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för rattfylleri.

00.58: I Nya Hjärsta kontrolleras tre personer och en man i 25-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav. De övriga två är i 20-årsåldern och den ena blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk och den andre för ringa narkotikabrott innehav.

01.14: Vid en nattklubb i centrala Örebro kontrolleras en person i övre tonåren och denne blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

01.34: Polisen blir kallade till en adress i Örebro med anledning av att en man ringt in och uppgett att denne blivit utsatt för ett brott. Mannen är oskadd och blir i stället misstänkt för falsklarm.

03.29: När en anmälare kommer hem till sin bostad i Adolfsberg upptäcker han att dörren är öppen och att någon gjort inbrott. En patrull har varit på plats och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

Karlskoga

02.37: En man i 20-årsåldern blir kontrollerad i Bohult och mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Kumla

00.28: På E20 i Hörsta inträffade en trafikolycka med en lastbil som tappade ett däck varpå det hamnade däckrester på vägbanan. Lastbilen stod i väggrenen efter påfarten mot Sickelsta och polisen fick hjälpa till med att dirigera trafiken. Lastbilen fick bärgas från platsen och vid 02.45 kunde polisen lämna. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.