Sök

02 mars 07.39, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn

02.34: I samband med en kontroll på E18 blir en passagerare i en bil misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Passageraren, en man i 20-årsåldern, får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

22.23: Polisen blir kallade till en adress i Karlstad kommun och kan på plats gripa en man i 30-årsåldern. Mannen ska ha hotat några personer och är nu misstänkt för övergrepp i rättssak, olaga hot och ofredande. Mannen anhölls senare under natten.

22.38: En man i 45-årsåldern grips och blir misstänkt för misshandel av en kvinna i 45-årsåldern som han har en relation med. Mannen anhölls senare under natten.

23.41: I Kronoparken stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

 

Hagfors

Kring midnatt befann sig polisen vid en adress i Hagfors kommun där det pågick en fest. På plats upprättar man en anmälan om ringa misshandel samt en anmälan och motanmälan gällande misshandel. Samtliga inblandade är under 20 år.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.