Sök
Stäng Meny

20 mars 07.08, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Karlstad kl. 22.02

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Tormestad. En passagerare, även det en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. De båda fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om de har gjort sig skyldiga till brott.

Anträffad stulen husvagn, Sunne kl. 00.05

En patrull hittar en husvagn som visar sig vara stulen. I husvagnen fanns det också misstänkt stöldgods. Husvagnen och dess innehåll är taget i beslag för att säkerställa målsägandens rätt. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Knivlagen, Karlstad kl. 00.19

En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Sandbäcken och vid kontroll av bilen, och personerna i bilen, så hittar patrullen flera föremål som lyder under knivlagen. Dessa föremål tas i beslag och patrullen skriver anmälan om brott mot knivlagen där en man i 25-årsåldern blir uppsatt som misstänkt.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 11 personer eller fordon, hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.