Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 20 mars 17.52

20 mars 15.33, Trafikolycka, Tjörn

SOS larmas efter att en personbil kört ner i ett dike. Vittnen på platsen upplever föraren, en man i 20-årsåldern, som påverkad.

Enligt uppgift från räddningstjänsten, som är först på plats, har föraren försökt avvika men hindrats av allmänhet. Det finns även uppgifter om att mannen visat ett knivliknande föremål. När polis försöker omhänderta mannen uttrycker han verbala hot och gör även våldsamt motstånd. Bland annat ska han ha sparkat en polisman i bröstet. Oklart skadeläge. Polisen lyckas säkra mannen, som grips. Han ska även genomgå en kroppsbesiktning.

Uppdatering: Strax innan dikeskörningen ska den gripne mannen ha kört in i ett flertal trafikskyltar och även krockat med en personbil. Mannen misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats, drograttfylleri, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.