Sök
Stäng Meny

21 mars 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21:34 Halmstad, stöld genom inbrott: En person larmar om att några försöker göra inbrott i en sommarstuga vid fritidsområdet Västervall. En ruta ska vara krossad och personen som larmar befinner sig inne i stugan och har enligt uppgift fått glassplitter över sig och blöder. Han ska ha sett en person med kofot. En hundpatrull kommer till platsen och söker, men hittar inte dem som försökt göra inbrott. En anmälan om skadegörelse och vållande till kroppsskada upprättas.

00:07 Borås, ofredande: En man ringer och berättar att en granne har hällt vatten i hans brevinkast. Det ska inte ha varit första gången som grannen ofredar honom. En stund senare knackar grannen på hans dörr. Han vägrar sluta knacka och en patrull kommer till platsen. En anmälan om ofredande upprättas.

00:11 Göteborg, rån: En man i 50-årsåldern tar kontakt med en patrull som passerar och berättar att han precis blivit slagen och rånad på sin mobiltelefon. Mannen förs till sjukhus med ambulans för att se om skadorna, som betecknas som lindriga. Ingen misstänkt har gripits.  

01:52 Lidköping, brand: Det brinner i ett kafé på Ulleredsbro. Enligt uppgift är det fasaden som brinner och att det ska sprida sig ganska snabbt. Räddningstjänst och polis kommer till platsen. Branden kan snabbt släckas och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Oklart hur branden startat. Ingen skadad i branden.

03:36 Skövde, brand: En man i 80-årsåldern har avlidit i en lägenhetsbrand i ett flerfamiljshus på Bussatorpsvägen. En förundersökning gällande mordbrand har inletts för att kunna utreda brandorsaken. Lägenheten är avspärrad för en teknisk undersökning. Branden kunde snabbt släckas och räddningstjänsten bedömde att det aldrig fanns någon spridningsrisk och därför inget behov av utrymning av övriga lägenheter. Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.