Sök
Stäng Meny

21 mars 07.05, Sammanfattning natt, Örebro län

Natten har varit lugn i polisområde Örebro

Lindesbergs kommun, misshandel
00.00: En man i 60-årsåldern grips efter att ha misshandlat en kvinna, huruvida de båda är bekanta med varandra är okänt. Manen anhållen av åklagare, misstankar gäller grov misshandel samt övergrepp i rättssak. Kvinnans skadeläge är okänt.

Degerfors, narkotikabrott
00.52: Man i 20-årsålern misstänks för narkotikabrott, innehav samt eget bruk efter personkontroll i Degerfors. Mannen medtagen för provtagning, analys får utvisa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Degerfors, narkotikabrott
02.45: Två män, båda i 30-årsåldern misstänks för narkotikabrott innehav samt överlåtelse. Beslag kommer analyseras på NFC, Nationellt forensiskt center. En av männen medtogs för så kallad registertopsning, DNA.

I övrigt har ärenden under natten varit av rutinkaraktär, fordonsstopp och personkontroller. Flera ärende med psykisk ohälsa har under natten hanterats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.