Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 22 mars 06.38

21 mars 21.16, Mord/dråp, Botkyrka

En person har hittats skjuten i Fittja.

Polisen får samtal om smällare som låter som skottlossning och en person har hittats skjuten på ett matställe i Fittja. I nuläget lämnas ingen information om personen som är skjuten eller kring skadeläget.

Utredningsarbete pågår med att leta efter den eller dem som utfört skjutningen och spårsäkring samt att prata med vittnen.

Uppdatering:

Den person som hittades skjuten har avlidit och anhöriga är underrättade. Det rör sig om en man i 30-årsåldern. En förundersökning om mord är inledd. Rubriken på notisen har ändrats.

Uppdatering den 22 mars, klockan 06:30

Tre unga män som är i tonåren har gripits och är misstänkta för delaktighet i mordet. De har förhörts under natten och därefter anhållits av åklagare.

Brottsplatsundersökning av kriminaltekniker och specialsökhundar har genomförts. Det har säkrats spår och annan teknisk bevisning. Ett stort antal förhör har hållits och personer har hämtats och medtagits till förhör på polisstationer. Ett flertal husrannsakningar har också genomförts

Övervakningsfilmer har hämtats in och analyserats. De ingår nu i den mängd av förundersökningshandlingar som analyseras och bedöms.

Kontakta polisen

Har du information som kan kopplas till det inträffade?
Kontakta oss

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.