Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 22 mars 08.13

22 mars 07.50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Trafikolycka på E20

05:51 larmas polis om en singelolycka på E20 strax väster om Eskilstuna. Det ska om en personbil som kört in i ett mitträcke. Enligt initiala uppgifter ska ingen person kommit till fysisk skada i samband med olyckan. Det råder vissa störningar i framkomligheten på sträckan. Vägen ska inte vara avstängd men delvis blockerad. Bilen kommer att bärgas från platsen. I nuläget finns ingen misstanke om brott.
Polisen har bland annat hanterat ärenden gällande viltolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Uppdatering 08:12: Polis är klara på platsen och bilen har bärgats därifrån. Trafiken flyter återigen på som vanligt. Ingen misstanke om brott.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.